fbpx Alla evenemang Torrevieja | Más Amigos

Alla evenemang Torrevieja

Tapaskväll för herrar med Kurt Weid

Jueves, 2019-03-28

Vi träffas i en liten grupp, max 12 personer och lär oss laga några tapas och pinchos med säsongens råvaror och dricker ett glas vin till det, under ledning av Kurt Weid.

Tematräff - Skatter med Björn Sandström

Jueves, 2019-03-28

Observera ändrad lokal till Hotel Masa.
Björn Sandström från Scandtax SL, en rådgivare med lång erfarenhet av Spanien, kommer och besöker oss för att ge praktisk, ekonomisk och juridisk rådgivning för oss nordbor.

I afton dans med HOT ICE BAND samt Boa & Bengan

Viernes, 2019-03-29

Varmt välkomna till en afton med härliga danslåtar, god mat och dryck! Boa och Bengan bjuder på svenska dansbandshits. Hot Ice Band spelar. Tapasmiddag. En halv flaska vin inluderad samt ett glas cava som välkomstdrink.

Sällskapsgolf på Vistabella

Viernes, 2019-03-29

Sällskapsgolf på Vistabella på tisdagar/fredagar. Alla får vara med. Minimikrav är registrerat handicap i Spanien eller hemland. För dig som föredrar att gå nio hål och som bara vill komma ut och träffa andra golfare utan tävlingsstress. Vi spelar och umgås. Poängbogey för de som önskar att delta.

Kulturafton på hotell Masa med Trío Pasión

Martes, 2019-04-02

En helafton med middagsbuffé och musikunderhållning av artister från Sverige. Dans i baren till tango, vals, boleros, foxtrot mm.

Lunch efter årsmötet

Martes, 2019-04-02

För dem som vill finns möjligheten att efter årsmötet inta vi en gemensam lunch på hotell Masa. Till lunch serveras hotellets buffé. Anmälan till själva årsmötet behövs inte men förbokning till lunchen är obligatorisk senast den 29/3.

Páginas

© Más Amigos, C/Capitán García Gea 17, 031 82 Torrevieja España - +34 966 70 00 84 - webmaster@masamigos.com