Alla evenemang Torrevieja

Sällskapsgolf på Vistabella

Martes, 2018-10-23

Häng med på Más Amigos sällskapsgolf på Vistabella Golf på tisdagar. Alla får vara med [minimikrav registrerat handicap i Spanien eller hemland]. Det är i första hand tänkt för de som bara vill gå nio hål och som tycker det är roligt att komma ut och träffa andra golfare utan tävlingsstress.

Hits For You med middagsbuffé

Martes, 2018-10-23

Den svenska gruppen Hits For You från Gävle gästar hotell Masa och gör ett exklusivt framträdande med sin succéshow "Nostalgia". Detta vill du inte missa!

En dag i Molina de Segura

Miércoles, 2018-10-24

Fullbokad
Tycker du om skinn? Följ då med idag till Molina de Segura i Murcia där vi besöker en skinnfabrik med tillhörande outletbutik. Molina är känt för sin produktion av skinnvaror av hög kvalitet som jackor, kjolar, byxor, väskor, skärp, portmonnäer, plånböcker med mera till mycket attraktiva priser.

"Hits For You" med middagsbuffé

Miércoles, 2018-10-24

Den svenska gruppen Hits For You från Gävle gästar hotell Masa och gör ett exklusivt framträdande av sin succéshow "Nostalgia". Detta vill du inte missa!

Tematräff: Prova på ny teknik

Jueves, 2018-10-25

Våga prova på ny teknik och de tjänster som Internet har att erbjuda, med Anna Muñoz Lundgren, journalist och “tekniknörd”.

Prova på yoga och funktionell träning på stranden

Viernes, 2018-10-26

Fullbokad!
Under bar himmel och med sand mellan tårna får du möjligheten att prova på yoga och funktionell träning och lära dig om massage och bindvävens betydelse för kroppen.

Páginas

© Más Amigos, C/Capitán García Gea 17, 031 82 Torrevieja España - +34 966 70 00 84 - webmaster@masamigos.com